Menu
Your Cart

Blog

23 ліс HIIT
Joris 0 1302
Wat is HIIT?HIIT (High intensity interval training) is een cardio workout in de vorm van een intervaltraining waarbij je een oefening net zo vaak uitvoert tot je te vermoeid bent om door te gaan. Denk bij een intervaltraining bijvoorbeeld aan 30 seco..
23 ліс Les Mills on demand
Joris 0 1421
Wat is les mills on demand?Les Mills on demand is een abonnement op de thuis workouts van Les Mills. Je kunt de workouts downloaden via IOS en Android. Ook is het geschikt voor Google Chromecast en Apple Airplay.Voor elk fitnessniveau zijn er bijpass..
23 ліс Bodycombat
Joris 0 11441
Wat is bodycombat? Bodycombat is een cardio-workout die net als bij bodypump vaak in groepsvorm wordt gegeven. De inhoud van de groepslessen van bodycombat is geïnspireerd door verschillende oosterse vechtkunsten. Je gebruikt hierbij je hele lichaam ..
21 вер Full Body Workouts met de ViPR
Marc 0 1538
De ViPR's, ViPR staat voor Vitality, Performance en Re-conditioning, zijn holle buizen tussen de 2 en 28 kg waarmee je verschillende oefeningen kan doen die goed zijn voor je gehele lichaam.Deze oefeningen vallen onder de term 'Loaded Movement Traini..
20 жні Bouw Je Eigen Gym
10 жні Voordelen van Bodypump in het dagelijks leven
1 - 6 van 14 (3 pagina's)

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email