Menu
Menu
Winkelmandje

Over ons

Op onze webshops FitnessYogaShop.nl en FitnessYogaShop.be bieden wij een ruim assortiment, meer dan 1800 producten, hoogwaardige professionele fitness en Yoga-Pilates producten aan van diverse leveranciers/producenten. Hierdoor heeft u niet alleen een ruime keus, maar ook een directe mogelijkheid tot vergelijk in product en prijs om tot de juiste aankoop te komen. Om deze keuze nog beter te kunnen maken zijn wij voortdurend bezig om alle producten van specifieke kenmerken te voorzien, zodat u op de productoeverzichtpagina's meteen de specifieke en onderscheidende informatie per product kunt inzien.

 

De door ons aangeboden producten zijn van hoge kwaliteit en zowel bestemd voor fitnesscentra, sportscholen,  personal trainers, instellingen, fysiotherapeuten, Yoga-Pilates instructeurs als voor particulieren die thuis willen trainen. 

 

Door een professionele achtergrond als actief personal trainer blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste toepassingsmogelijkheden, verbeteringen en ontwikkelingen van de producten. Hierdoor kunnen wij u, desgevraagd, ook adviseren over de producten die u denkt te gaan aanschaffen om zo een goede keus te maken.  Het assortiment wordt voortdurend aangevuld , zodat u altijd een actuele en brede keus heeft.

 

Doordat wij producten van meerdere leveranciers/producenten aanbieden kunt u in onze webshops in 1 keer slagen voor al uw producten.

 

Wij streven ernaar om de door u bestelde producten z.s.m. bij u af te leveren.

 

Service en klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Mocht uw product niet in ons assortiment aanwezig zijn of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Met sportieve groet,

 

Namens het team van de FitnessYogaShop

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email